​ Medlem af Danske Fysioterapeuter

​  Professionel behandling

✓  Behandlingstilbud​​

Besøg os på Facebook​

​Genoptræning af sportsskader hos erfaren fysioterapeut

Klinik for fysioterapi drives af en fysioterapeut med stor erfaring i sportsskader og de forskellige relevante behandlingsformer, som kan være gavnlige eller ligefrem nødvendige. Vi behandler alle former for sportsskader, men vi ser ofte skader i områder som for eksempel knæ, akillessener og lignende, som skal genoptrænes af en professionel fysioterapeut.

Vi har mange års erfaring med sportsskader

​Vi har adskillige års erfaring med sportsskader i alt lige fra sporadisk træning og ugentlig sport til skader hos professionelle sportsfolk i superligaen

Genoptræningen kan bestå af for eksempel chockwave, sportsmassage og fysiurgisk massage, men det bliver aftalt i samråd med fysioterapeuten, der efterfølgende lægger et program i forhold til genoptræning, som den erfarne fysioterapeut løbende følger nøje op på.

Vores patienter med sportsskader kommer fra mange steder på Sjælland, men primært fra Birkerød, Farum og Holte. Patienterne starter med en konsultation, hvor der lægges et genoptræningsprogram, hvorpå genoptræningen påbegyndes. Undervejs i genoptræningsforløbet giver vores fysioterapeut samtidig vejledning og gode råd i at undgå nye skader.

Vi er medlem af sygesikringsordningen

​Det er væsentligt at bemærke, hvis du har en sportsskade, at Klinik for fysioterapi er medlem af sygesikringsordningen. Det er således muligt at modtage behandling af sportsskader ved en fysioterapeut hos os i forbindelse med en eventuel forsikringsskade.

Det kan du blive oplyst om under din konsultation, men du er også velkommen til at kontakte os for at få mere information.

Du kan få flere oplysninger eller bestille en konsultation hos en erfaren fysioterapeut med stor viden om sportsskader på telefon 45 81 19 15, eller også kan du sende en e-mail til birkerodfys@gmail.com. Vi besvarer din e-mail, så hurtigt vi kan.

Åbningstider

​Mandag og torsdag: 08:00 til 18:00

Tirs-, ons- og fredag: 08:00 til 16:00

Bestil tid / Kontakt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Klinik for Fysioterapi

CVR: 21777277​

Telefon: 45 81 19 15

E-mail: Birkerodfys@gmail.com

​Vi er medlem af Danske Fysioterapeuter