​ Medlem af Danske Fysioterapeuter

​  Professionel behandling

✓  Behandlingstilbud​​

Besøg os på Facebook​

Genoptræning efter sygdom eller skader

Klinik for Fysioterapi tilbyder professionel genoptræning for alle, som har brug for det i Birkerød nær Farum. Det kan være, at du skal på højkant efter et sygdomsforløb eller efter en sportsskade.

Formålet med genoptræning kan derved handle om at få det bedre eller ligefrem at blive rask igen, og genoptræningen kan samtidig handle om at komme tilbage på arbejdsmarkedet eller tilbage på sportspladsen. Vi modtager patienter primært fra Birkerød, Farum, Allerød og Holte.

Vi tilrettelægger et træningsprogram, som passer til dig

​Når du starter din genoptræning hos os, vil vi i samråd med dig tilrettelægge et genoptræningsprogram, som bliver tilpasset dig og dine behov, så du hurtigt, men skånsomt bliver trænet op igen. Det er på den ene side vigtigt, at din genoptræning ikke forvolder nye skader, og at du i det hele taget magter den.

På den anden side er det væsentligt, at du hurtigt kan komme videre med dit liv, herunder med de aktiviteter som din skade eventuelt har begrænset dig i at udføre.

Råd og vejledning i genoptræning

​Når du er i et genoptræningsforløb hos Klinik for fysioterapi, vil du samtidig modtage vejledning i, hvordan du undgår at få nye overbelastningsskader, og hvordan du undgår at træne på en forkert måde.

Det kortsigtede resultat af din genoptræning er ligeså vigtigt som det langsigtede resultat, og derfor er det væsentligt at modtage råd og vejledning fra en erfaren fysioterapeut.

Vi er medlem af Danske Fysioterapeuter, så vi kan følge med i det nyeste inden for genoptræning og forskningen. Vi er samtidig medlem af sygesikringsordningen.

Kontakt os på telefon 45 81 19 15 eller e-mail birkerodfys@gmail.com for at få mere information eller at bestille en konsultation.​

Åbningstider

​Mandag og torsdag: 08:00 til 18:00

Tirs-, ons- og fredag: 08:00 til 16:00

Bestil tid / Kontakt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Klinik for Fysioterapi

CVR: 21777277​

Telefon: 45 81 19 15

E-mail: Birkerodfys@gmail.com

​Vi er medlem af Danske Fysioterapeuter