​ Medlem af Danske Fysioterapeuter

​  Professionel behandling

✓  Behandlingstilbud​​

Besøg os på Facebook​

Massage af en erfaren fysioterapeut

Hos Klinik for fysioterapi i Birkerød nær Farum kan du få professionel massagebehandling. Der findes forskellige former for massage, hvor nogle er blødere end andre. Behandlingen afhænger af din situation, og vi vurderer i samråd med dig, hvilken form for massagebehandling der er bedst for dig.

Fysioterapeutisk massage kan fjerne eller lindre smerter

​Massage kan lindre smerter, som skyldes muskelspændinger og infiltrationer, der blandt andet kan være opstået på grund af skader eller skavanker andre steder i bevægelsesapparatet. Ved fysioterapeutisk massage kan vi enten fjerne eller i al fald mindske dine spændingerne og infiltrationer. Samtidig kan vi blødgøre og smidiggøre dine muskler og sener.

Der kan være forskellige årsager til, at patienter har muskelspændinger og infiltrationer, og nogle gange er det nok med massage på det berørte område, men andre gange opstår spændingerne og infiltrationerne som følge af problemer andre steder i kroppen.

Det er derfor vigtigt at finde både kilden og årsagen til smerterne eller spændingerne.​

Vejledning i nye arbejdsstillinger eller bevægelsesmønstre

​Ofte kan smerter og spændinger minimeres kraftigt eller fjernes helt, hvis patienten modtager råd og vejledning i nye arbejdsstillinger eller bevægelsesmønstre i forbindelse med massagebehandlingen hos os.

Derfor kan det være vigtigt at modtage rådgivning omkring forløbet før, under og efter vores behandling. I visse tilfælde er det nok med massage, mens det i andre tilfælde er muligt at fjerne eller formindske behovet for massage på længere sigt.

Det er således vigtigt med behandling hos og rådgivning af en erfaren og professionel fysioterapeut. Klinik for fysioterapi har primært patienter, der bor eller arbejder i byer som for eksempel Birkerød, Farum, Allerød og Holte.

Du er velkommen til at bestille en konsultation eller et behandlingsforløb på telefon 45 81 19 15 eller per e-mail på birkerodfys@gmail.com.

Åbningstider

​Mandag og torsdag: 08:00 til 18:00

Tirs-, ons- og fredag: 08:00 til 16:00

Bestil tid / Kontakt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Klinik for Fysioterapi

CVR: 21777277​

Telefon: 45 81 19 15

E-mail: Birkerodfys@gmail.com

​Vi er medlem af Danske Fysioterapeuter